|
Labneli Pasta |
 |
dolu
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 28.01.2014
Mesajlar: 3325 Şehir: Denizli |
Kısa URL: https://ml.md/lc180795
Gönderme Tarihi: 13.Arl.2024
102 defa indirildi / yazdırıldı
|
125 gr yumuşak margarin
1 yumurta
100 gr tozşeker
250 gr un
1 er pakat vanilya kabartma tozu
iç malzemeler:
500 gr İçim labne
1 pk vanilyalı puding
1/2 litre süt
200 gr şeker
1/2 fincan sıvı yağ
1 yumurta
Hamur için gerekli malzemeler güzelce yoğrulur. Yuvarlak borcam ebadında merdaneyle açılır. Borcama alınan hamurun kenarları düzeltilir ve yükseltilir. İç malzeme akmasın diye dışarı başka bir kapta iç malzemeler pütür kalmayacak şekilde mikserle çırpılır çok yüksek devirde olmasın kesilebilir.
Hepsi güzelce karışınca hamurun üzerine yavaşça dökülür. 170 derecede 40_45 dakika pişirilir. Oda sıcaklığına gelince buzdolabına alınır. Servisten bir gün önce yapılmasını tavsiye ediyoruz.

|
|